1x1 vitamin multikid gumivitamin 50 db 225 g

1x1 vitamin multikid gumivitamin 50 db 225 g
Részletek
Aktív összetevő
B1-, B2-, B6-, B12-, C-, E-vitamin, Biotin, Folsav, Niacin, Pantoténsav
Összetevők napi adagban , 2 gumivitaminban (2x45 g)
C-vitamin 80mg
Niacin 16 mg
E-vitamin 12 mg
Pantoténsav 6 mg
B2 vitamin 1,4 mg
B6 vitamin 1,4 mg
B1 vitamin 1,1 mg
Biotin 50 g
Folsav 200 g
B12 vitamin 2,5 g
NRV napi beviteli referenciaérték felnőttek esetében
Összetevők glükoz szirup, cukor, víz, zselatin, aszkorbinsav, savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), dl-alpha-tokoferil-acetát, dextróz, nikotinamid, természetes aromák, kalcium-d-pantotenát, színezék (lila sárgarépalé koncentrátum, paprika kivonat, kurkuma kivonat), bionit, cianokobalmin, folsav, riboflavin-5-nátrium-foszfát, piridoxin-hidroklorid, tiamin mononitrát, fényezőanyag (karnaubaviasz).
Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére.
Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb. ) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni.
Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe Minőségét megőrzi, lásd a csomagoláson
Adatok
ISBN
5999561571553
Hasonló termékek