Webshopunk sajnos véglegesen bezárt! :(
Megértésüket köszönjük!

Alpecin hajszesz coffein 200 ml

Alpecin hajszesz coffein 200 ml
Részletek

Serkenti a hajhagymákat és megelőzi az örökletes hajhullást

Az Alpecin Koffein hajszesz koffeintartalmú, aktív összetevője védelmet nyújt az androgén és a stressz okozta hajhullás ellen. A védelem hiányában a növekedési fázisok lerövidülnek, ami korai, örökletes hajhulláshoz vezet. A koffein meghosszabbítja a növekedési fázisokat és serkenti a hajhagymákat.

Alkalmazása során friss, bizsergő érzést kelt a fejbőrön, az aktív összetevők pedig a hajszálakon keresztül a hajhagymákba jutnak, ahol 24 órás ellátást biztosító depót képeznek. A hajhagymák termelékenyebbek lesznek. Előzze meg az örökletes hajhullást azáltal, hogy Alpecin Koffein hajszeszt használ!

"Örökletes hajhullás esetén a fejbőr Alpecin Koffein hajszesszel történő masszírozása a reggeli kötelező programok közé tartozik. Ezzel ugyanis normalizálódik a hajhagymák növekedési fázisa."

Dr. Klenk, a bielefeldi (Németország) Alpecin laboratórium vezetője

 

Reggelente és minden hajmosás után az adagolófej segítségével vigye fel közvetlenül a törölköző-száraz fejbőrre, majd masszírozza be! Ne öblítse le! Hagyja rövid ideig száradni, majd fésülje át újra a haját! A megszokott módon készítse el frizuráját. Szembe jutása kerülendő.

 

Különleges aktív összetevők

  • A koffein serkenti a hajhagymákat, meghosszabbítja a haj növekedési fázisát, és megelőzi az örökletes hajhullást.
  • A cink és niacin a hajhagymák egészséges állapotának fenntartásában játszik szerepet.
Adatok
ISBN
4008666213006
Hasonló termékek