Bioco k2 vitamin tabletta 90 db

Bioco k2 vitamin tabletta 90 db
Részletek
A BIOCO K2 Vitamin tabletta támogatja a szív- és érrendszer egészségét, az erős és ép csontozat fenntartását. Alkalmazása javasolt mindazok számára, akik a normális csontozat fenntartását jelentős mennyiségű, természetes K2-vitamin fogyasztással szeretnék támogatni. Miért van szükségünk K2-vitaminra?

A K-vitamin fontos szerepet játszik a z érelmeszesedés, a csontritkulás megelőzésében
A K-vitamin segít gyorsan visszaállítani a kalcium egyensúlyt. A K-vitamin csökkenésével a kalcium hasznosulása is romlik. Ennek kedvezőtlen hatásai gyors csontritkuláshoz, érelmeszesedéshez, törékeny csontokhoz, illetve a szív- és érrendszer rossz működéséhez vezet.
A K-vitaminnak fontos szerepe van a csontok és az érrendszer egészségének fenntartásában
nélkülözhetetlen a sejtnövekedés szabályozásában,
emellett pedig támogatja az immunrendszer működését és gátolja a krónikus gyulladásokat.
A K-vitamin részt vesz a normál csontozat fenntartásában és a normál véralvadásban.

A termék kizárólag természetes eredetű, Bacillus subtilis Natto fermentációjával nyert kivonatból származó K2-vitamint tartalmaz. A termék K-vitamin tartalmát kizárólag a természetes eredetű K2-vitamin biztosítja, hozzáadott K1-vitamint a készítmény nem tartalmaz! Adagolás: naponta 1-2 tablettát bő folyadékkal lenyelni. Hatóanyagok napi 1 tablettában: K2-vitamin (menakinon-7): 50 g Összetevők: tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz); maltodextrin; természetes K2-vitamin (menakinon-7, Bacillus subtilis Natto eredetű); fényező anyag (sztearinsav); csomósodást gátló (szilícium-dioxid, talkum) Kapcsolódó cikkek:

Az életmentő K-vitamin
Magnéziummal elkerülhető a szívinfarktus
Valóban jó, ha csontritkulásra kalciumot szedek?
A Q10 Koenzim gyógyhatásai


Gyártó - BioCo Magyarország Kft. Kiszerelés - 23,4 g/90 db
Adatok
ISBN
5998607102171