Caleido Halkollagén-peptid por
A haj és a köröm védelmében!
A por fogyasztásával javulhat a haj és a körmök egészsége, a bőr fiatalosan rugalmassá és feszessé válhat. Jótékonyan hathat az ízületek működésére is.
- Bőrtápláló, -hidratáló, -mikrocirkuláció növelő hatású lehet
- Az arcbőr zsírosságát csökkentheti
- Csökkentheti a ráncokat
- Ízületjavító hatású lehet
- Segíthet a haj táplálásában, a zsírosodás és korpásodás kialakulásában
A hidrolizálás által létrejövő, peptid formában jelenlévő kollagén lényegében elő-emésztett kollagén, ami segíti a jó felszívódást az emésztőrendszer megterhelése nélkül.
Kollagén
Természetes fehérje, amely biztosítja a szervek és a szövetek rugalmasságát, építi a porcokat, az ízületeket, a hajat, a körmöket, a bőrt és minden létfontosságú szervet. A kor előrehaladtával egyre kevesebb termelődik belőle, ezért kívülről szükséges pótolni. A kollagén segíthet lelassítani az öregedési folyamatokat, a bőr egészségének, rugalmasságának megőrzése mellett fontos szerepet játszik például a csontok, a fogak felépítésében, az inak és izmok erősségében, a szem tömörségében is. A kollagén rostos hálót képez a testben, ez a zselatinszerű anyag mintegy összeragasztja a csontvázat a lágy szövetekkel, összeköti az izmokat, a porcokat, a szalagokat. A hidrolizált kollagén és a kollagén peptidek sokkal kisebb méretű kollagén darabok, amelyeket a szervezet könnyebben emészt meg.
Tápanyag-információ egységenként (100g):
- Energia 1536 kJ/367 kcal
- Zsír <0,1 g
– amelyből telített zsírsav<0,1 g
- Szénhidrát <1,5 g
– amelyből cukor 0 g
- Rost 0 g
- Fehérje (protein) 90 g
- Só <1 g