GAL k-komplex csepp forte 20 ml

GAL k-komplex csepp forte 20 ml
GAL k-komplex csepp forte 20 ml
GAL k-komplex csepp forte 20 ml
GAL k-komplex csepp forte 20 ml
Részletek
AL K-komplex vitamin, 1000 mcg K-komplex x 30 adagK1- és K2-vitamin tartalmú étrend-kiegészítő cseppek Bioaktív MK7-telA GAL K-komplex vitamin a megfelelő felszívódás és stabilitás biztosítása érdekében RSPO-minősítésű (fenntartható gazdaságból származó, „orangután-barát) pálma- és kókuszolajból nyert MCT-olajban oldva tartalmazza hatóanyagait természetes formájukban, azaz K1-vitamint és a K2-vitamin bioaktív MK-7-es szója allergént sem tartalmazó változatát. Többféle K-vitamin van: K1, K2 és K3. A K1-vitamin zöld leveles zöldségekben van jelen, a K2-vitamin állati belsőségekben (főleg csontvelőben, agyban és májban) és a fermentált nattóban található meg. Végül a K3-vitamin a szervezetünkben termelődik, ha nagy mennyiségű K1-vitamint fogyasztunk. K2-vitaminból többféle is létezik: az ún. menakinon-4 (MK-4) és a menakinon-7 (MK-7). Ezeknek van szintetikus (cisz-) és természetes (transz-) változata. A természetes MK-7 a legjobban hasznosuló ezek közül. Miért fontos pótolni a K-vitaminokat?Gyakorlatilag mindenki a hiányukban szenved. Aki sok zöld leveles zöldséget fogyaszt, elegendő K1-vitaminhoz jut, azonban a K2-vitamin fontosabb. Az viszont főleg füvet legelő állatok belsőségeiben és csontvelejében, agyában, illetve a fermentált nattoban van, ezeket pedig napi rendszerességgel nem fogyasztjuk nagy mennyiségben. K-vitaminok hatásai:

Meszesedé s gátlása: megakadályozza (és megfigyelések szerint vissza is fordítja) a szív- és érrendszeri meszesedést, ahogyan egyéb lágyszöveti és szervi (pl. vesék) meszesedést is.
Fogazat és arcszerkezet: a K2 és D3 együtt megakadályozza és vissza is fordítja a fogkövességet, fogszuvasodást, sőt a kisebb lyukakat képes be is forrasztani (a dentin-réteget legalábbis). Kora gyermekkortól szedve biztosítja a szabályos, egészséges fogak és szép, szimmetrikus arc fejlődését.
Csontritkulás: megakadályozza a csontritkulást, az erős, egészséges, rugalmasabb csontszerkezet fejlődéséhez fontos.
Alzheimer-kór: nagy dózisú K2-vitamin egy vizsgálatban jelentősen javította Alzheimer-kóros betegek állapotát.
Daganatos megbetegedések ellen: a nagy dózisú K1- és K2-vitaminnak is rákellenes hatása van. Egy vizsgálatban nagy dózisú K1-vitamint adva daganatos betegeknek, jelentősen javult az állapotuk, illetve meggátolta a daganat növekedését. Feltehetően a K3-vitamin szintjének növekedése miatt, amit a nagy dózisú K1-vitamin okozott.
K3-vitamin szint növelése: a nagy dózisú K1-vitamin jelentősen növeli a szervezetben a K3-vitamin képződését. A K3-vitamin a jelenlegi vizsgálatok alapján ígéretes a daganatos megbetegedések kezelésében.

A GAL K-komplex vitaminaban a K2-vitamin legaktívabb, természetes, MK-7-es formáját alkalmazzák, és a K3-vitamin termelés fokozása érdekében nagy mennyiségű K1-vitamint is adnak hozzá. Mindezt USDA Organic-minősítésű, extra szűz olívaolajban oldják, és természetes E-vitamin-komplexszel stabilizálják. Semmi egyéb adalékanyagot nem tartalmaz, és mivel olajban van oldva, a felszívódása is kiváló. Adagolás: Napi 12 csepp fogyasztását javasoljuk közvetlen szájba cseppentve, vagy az ételhez keverve. Folyadékba ne keverjük!Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépjük túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó.
Adatok
ISBN
5999885398805
Kiegészítő termékek