Jutavit rutin+c vitamin tabletta 60 db

Jutavit rutin+c vitamin tabletta 60 db
Részletek
A rutin hozzájárul a vérerek egészségének fenntartását és kedvező hatással van a hajszálerekre. A C-vitamin pedig hozzájárulhat az immunrendszer normál működéséhez. A rutin az egészséges érműködés egyik fő támogatója. Kedvező hatással bír a hajszálerek vérellátására. Az aszkorbinsav, ismertebb nevén C-vitamin pedig az egészséges immunrendszer működéséért felelős.

Összetevők:

tömegnövelő szerek (dikalcium foszfát, cellulóz, karboxi-metil-cellulóz), aszkorbinsav, rutin, fényező anyag (sztearin sav, sellak), csomósodást gátló (magnézium sztearát).

Összetevők 1 tablettában:

Rutin 20mg

Aszkorbinsav 50mg

A rutint P-vitaminnak is nevezik, pedig nem vitamin, azonban fontos szerepet tölt be a C-vitamin felszívódásában a szervezetben. A rutin gyógyító hatással van a kapilláris vérerekre, nyugtatólag hat az idegekre, az agyra és a szívre, ez utóbbinál a szív működésére és az érfalak rugalmasságára van pozitív befolyása. Gyulladáscsökkentő hatása is van, mivel csökkenti a hisztamin felszabadulását. Nagy befolyással bír a fogínygyulladások enyhítésére is, hegesítve a véres foghúst és lokalizálva az ödémákat, amelyek bizonyos esetekben egészen a szájpadlásig terjedhetnek, ahogyan ez a krónikus fogágybetegségek esetén elő szokott fordulni.

Figyelmeztetés:

kisgyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Felhasználás:

Napi 3x1 tabletta

Minőségét megőrzi:

A dobozon jelzett hónap végéig (nap, hó, év)

Tárolás:

Száraz, hűvös helyen tartandó!
Adatok
ISBN
5999882716664
Hasonló termékek