Webshopunk sajnos véglegesen bezárt! :(
Megértésüket köszönjük!

Netamin b12 vitamin szuper 120 db

Netamin b12 vitamin szuper 120 db
Részletek
A Netamin B12-Vitamin Szuper tabletta magas hatóanyag tartalmú étrend-kiegészítő, mely hozzájárulhat a fáradság és a stressz csökkentéséhez, a normál izomműködéshez. A B-12 vitamin a B-vitamin család egyik legfontosabb tagja. Támogatja az idegrendszer és az immunrendszer működését, hozzájárul a fáradtság csökkentéséhez, valamint segít fenntartani a normál pszichológiai funkciókat. Ha nem gondoskodunk megfelelő napi B-vitamin pótlásról, könnyen elfogynak a szervezet raktárai is, hiányállapot léphet fel. Különösen ajánljuk vegán, vegetáriánus, vagy hiányos táplálkozás esetén!

alapvető sejtfolyamatokhoz nélkülözhetetlen vitamin, a szervezetünk nem képes előállítani
kiemelkedő hatóanyag tartalom (100mcg/tabletta!)
támogatja az idegrendszert és az immunrendszert
hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez; krónikus hiánya depressziót okozhat
sportolók számára különösen fontos (a szénhidrát-anyagcsere és az idegrendszer normális működése, valamint a megfelelő ideg-izom kapcsolat miatt)
különösen fontos a vérképzésben
vegánok, vegetáriánusok számára nélkülözhetetlen (állati termékek fogyasztása nélkül roppant nehéz a B12 megfelelő bevitele, könnyen kialakulhat akár életveszélyes hiánybetegség is)

Adagolása : Felnőtteknek napi 1 tabletta. A tablettát két étkezés között, mindig ugyanazon napszakban vegye be! Hatóanyag tartalom a napi adagban:
B-12 vitamin - 100 mcg
Adatok
ISBN
5999887317279
Hasonló termékek