Rescue pasztilla citromos 50 g

Rescue pasztilla citromos 50 g
Részletek

Elsősegély stresszoldó cukorka, nyugtalanság, idegesség, pánik, szorongás ellen, sokk, félelemérzet, rosszullét esetén gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.

A Bach Rescue pasztilla alkohol- és cukormentes termék, mely 4 különféle ízben kapható: citromos, narancsos, vörös áfonyás, fekete ribizlis.

 

Egy RESCUE® Pasztillában 4 cseppnyi RESCUE® keverék található, mely finom gyümölcs ízű, alkohol- és cukormentes cukorka.

Használata diszkrét és praktikus bárhol is legyen rá szükség. A gyerekek számára ideális az iskolában vagy repülőút során a RESCUE® csepp helyett.

A RESCUE keveréket generációk óta használják a világ számos országában a hétköznapok komfortosabbá tételére. Amikor jól esne hátradőlni, akkor támogatja a Lélek pihenését a belső harmónia megteremtésével.
Használatával arra tudsz koncentrálni, amire éppen szükséges.
A RESCUE keverék különböző változatai biztosítják, hogy mindig a helyzetnek megfelelően tudjanak támogatni, az irodában, otthon, az iskolában vagy az utazásaid során.
A Pasztilla és a Pearls kiszerelést vidd magaddal, ha repülőgéppel utazol, így nem terheli a maximális 1000 ml folyadék keretedet.

Dr. Bach 38 gyógyírből egy speciális kombinációt alkotott.

A RESCUE® keverék öt eredeti Bach-virágesszenciának a keveréke:
– Star of Bethlehem
– Rock Rose
– Impatiens
– Cherry Plum
– Clematis
mely az érzelmi kiegyensúlyozottságot és a jó hangulat megőrzését és megteremtését szolgálja.

Összetétel: Édesítő:(szorbit, maltit izomalt, xillit) kötőanyag (gumiarábikum), savanyúságszabályzó (citromsav), természetes aroma (citrom), természetes színezék (kurkumin), növényi olaj bevonóanyag (növényi olaj, méhviasz RESCUE® Bach-virágeszencia (Helianthemum nummularium, Clematis vitalba, Impatiens glandulifera, prunus cerasifera, Ornithogalum umumbellatum) 

Allergia infó: Nyomokban glutént tartalmazhat.

Tápanyagérték: 100 g termékre 
887 KJ / 212 Kcal
Zsír: 0,3 g 
– telített zsírsav: 0 g
Szénhidrát: 46,7 g
– cukor: 0 g
Cukoralkohol: 46,7 g
Fehérje:1,3 g
Só: 0,6 g

Figyelmeztetés: Nagy dózisban való alkalmazás esetén hashajtó hatása lehet!

Adatok
ISBN
5000488109115
Hasonló termékek