Swanson astragalus tabletta 470 mg 100 db

-11%
Swanson astragalus tabletta 470 mg 100 db
Swanson astragalus tabletta 470 mg 100 db
Swanson astragalus tabletta 470 mg 100 db
Swanson astragalus tabletta 470 mg 100 db
3 427 Ft
3 050 Ft
Kezdete: 2022.01.13   A készlet erejéig!
Részletek

Az astragalus egy Ázsiában honos növény. Bár a tradicionális kínai gyógyászatban az astragalust általában más gyógynövényekkel kombinálva alkalmazták, a modern kínai kutatók számos érdekes hatásra derítettek fényt az egyedüli alkalmazás esetén is.

Az ázsiai orvosok évszázadok óta alkalmazzák az astragalust a betegségek széles skálája esetén. A cukorbetegség, a szív- és érrendszeri betegségek valamint magas vérnyomás esetén is tradicionális gyógynövényként alkalmazzák. A nyugati gyógyítás viszont csak a közelmúltban fedezte fel az astragalus előnyös hatásait. Egy vezető kínai orvosi szaklapban a közelmúltban jelent meg egy tanulmány, ami ajánlja az astragalus alkalmazását immunerősítő tulajdonságai miatt. A testünk természetes ellenálló képességét tudja megnövelni és ezáltal ellenállóbbá teszi a betegségekkel szemben.

Az astragalus emellett képes megakadályozni a rákos sejtek átterjedését az egészséges szövetekre. Kutatók rák miatt kezelt embereknél, akiknél a normál immunvédekezés felborult a növény kivonatával elérték az egészségeshez közeli immunválasz helyreállását. Ugyanis miközben a kemoterápia és a sugárkezelés a rákos sejteket elpusztítja, a testet védtelenné teszi a fertőzésekkel szemben. Néhány orvos rutinszerűen javasolja kemoterápiára vagy sugárkezelésre utalt pácienseinek az astragalus szedését. Megnöveli a védekezésben fontos szerepet játszó fehér vérsejtek termelődését, amik a tumor és a vírusok ellen is hatékonyak.

Több vizsgálatra van szükség annak érdekében, hogy ennek az ősi gyógynövénynek minden hatását megismerjük. Addig is a modern fitoterapeuták astragalust ajánlanak a megfázásos, náthás és influenzával fenyegető hónapokban.

Gyermekekre gyakorolt hatása, valamint terhesség és szoptatás ideje alatt, vagy a vese- illetve májproblémákkal küzdők esetében hatásai még nem tisztázottak.

Swanson Astragalus kivonat alkalmazása:

Ajánlott napi 1 kapszula.
A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl!

Adatok
ISBN
87614015040