Swanson astragalus tabletta 470 mg 100 db

Swanson astragalus tabletta 470 mg 100 db
Swanson astragalus tabletta 470 mg 100 db
Swanson astragalus tabletta 470 mg 100 db
Swanson astragalus tabletta 470 mg 100 db
Részletek

Az astragalus egy Ázsiában honos növény. Bár a tradicionális kínai gyógyászatban az astragalust általában más gyógynövényekkel kombinálva alkalmazták, a modern kínai kutatók számos érdekes hatásra derítettek fényt az egyedüli alkalmazás esetén is.

Az ázsiai orvosok évszázadok óta alkalmazzák az astragalust a betegségek széles skálája esetén. A cukorbetegség, a szív- és érrendszeri betegségek valamint magas vérnyomás esetén is tradicionális gyógynövényként alkalmazzák. A nyugati gyógyítás viszont csak a közelmúltban fedezte fel az astragalus előnyös hatásait. Egy vezető kínai orvosi szaklapban a közelmúltban jelent meg egy tanulmány, ami ajánlja az astragalus alkalmazását immunerősítő tulajdonságai miatt. A testünk természetes ellenálló képességét tudja megnövelni és ezáltal ellenállóbbá teszi a betegségekkel szemben.

Az astragalus emellett képes megakadályozni a rákos sejtek átterjedését az egészséges szövetekre. Kutatók rák miatt kezelt embereknél, akiknél a normál immunvédekezés felborult a növény kivonatával elérték az egészségeshez közeli immunválasz helyreállását. Ugyanis miközben a kemoterápia és a sugárkezelés a rákos sejteket elpusztítja, a testet védtelenné teszi a fertőzésekkel szemben. Néhány orvos rutinszerűen javasolja kemoterápiára vagy sugárkezelésre utalt pácienseinek az astragalus szedését. Megnöveli a védekezésben fontos szerepet játszó fehér vérsejtek termelődését, amik a tumor és a vírusok ellen is hatékonyak.

Több vizsgálatra van szükség annak érdekében, hogy ennek az ősi gyógynövénynek minden hatását megismerjük. Addig is a modern fitoterapeuták astragalust ajánlanak a megfázásos, náthás és influenzával fenyegető hónapokban.

Gyermekekre gyakorolt hatása, valamint terhesség és szoptatás ideje alatt, vagy a vese- illetve májproblémákkal küzdők esetében hatásai még nem tisztázottak.

Swanson Astragalus kivonat alkalmazása:

Ajánlott napi 1 kapszula.
A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl!

Adatok
ISBN
87614015040