Webshopunk sajnos véglegesen bezárt! :(
Megértésüket köszönjük!

Swanson rhodiola rosea root kapszula 100 db

Swanson rhodiola rosea root kapszula 100 db
Swanson rhodiola rosea root kapszula 100 db
Swanson rhodiola rosea root kapszula 100 db
Swanson rhodiola rosea root kapszula 100 db
Részletek

A Rhodiola rosea gyökere (azaz aranygyökér) elsősorban a Távol- Keleten, Kínában és Szibériában, de Európában is, pl. a vikingek és a görög orvosok által használt és nagy becsben tartott herbárium.

Elsőként felismert és ma már tudományosan is igazolt hatása az állóképességet, a fizikai és a mentális funkciót jelentősen serkentő hatása.

A Rhodiola rosea “tudományos” története az 1960-as években kezdődött, amikor orosz kutatók részletes kémiai és klinikai vizsgálat alá vetették a gyökér kivonatát. Sikerült rájönniük, hogy a Rhodiola rosea kivonata valóban fokozhatja a testi és szellemi teljesítményt. Nehéz fizikai munkát végző dolgozók, űrhajósok és élsportolók esetében azt találták, hogy azok fizikai teljesítőképessége 18-25%-kal nőtt egy hónapos kúraszerű alkalmazás után. Más kísérletek során viszont kimutatták, hogy az aranygyökér a szellemi képességekre is pozitív hatást gyakorol. Ennek már néhány hétnyi fogyasztás után érezhető a hatása.

Ezen kívül több olyan hatással rendelkezik, amelyek pozitívan befolyásolják a szervezet működését. Antioxidáns hatással bíró tápanyag, melynek köszönhetően gátolja a szervezetben zajló káros oxidatív folyamatokat, védi a sejteket, elősegítheti azok megfelelő működését, illetve hozzájárulhat a keringési rendszer egészséges, normális működéséhez, és a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátottságához.

Napi ajánlott mennyiség: 1 kapszula

A Swanson Rhodiola Rosea hatóanyagai

Aranygyökér – 400mg

Adatok
ISBN
87614110042