Swanson rhodiola rosea root kapszula 100 db

-11%
Swanson rhodiola rosea root kapszula 100 db
Swanson rhodiola rosea root kapszula 100 db
Swanson rhodiola rosea root kapszula 100 db
Swanson rhodiola rosea root kapszula 100 db
7 990 Ft
7 111 Ft
Kezdete: 2021.10.23   A készlet erejéig!
Részletek

A Rhodiola rosea gyökere (azaz aranygyökér) elsősorban a Távol- Keleten, Kínában és Szibériában, de Európában is, pl. a vikingek és a görög orvosok által használt és nagy becsben tartott herbárium.

Elsőként felismert és ma már tudományosan is igazolt hatása az állóképességet, a fizikai és a mentális funkciót jelentősen serkentő hatása.

A Rhodiola rosea “tudományos” története az 1960-as években kezdődött, amikor orosz kutatók részletes kémiai és klinikai vizsgálat alá vetették a gyökér kivonatát. Sikerült rájönniük, hogy a Rhodiola rosea kivonata valóban fokozhatja a testi és szellemi teljesítményt. Nehéz fizikai munkát végző dolgozók, űrhajósok és élsportolók esetében azt találták, hogy azok fizikai teljesítőképessége 18-25%-kal nőtt egy hónapos kúraszerű alkalmazás után. Más kísérletek során viszont kimutatták, hogy az aranygyökér a szellemi képességekre is pozitív hatást gyakorol. Ennek már néhány hétnyi fogyasztás után érezhető a hatása.

Ezen kívül több olyan hatással rendelkezik, amelyek pozitívan befolyásolják a szervezet működését. Antioxidáns hatással bíró tápanyag, melynek köszönhetően gátolja a szervezetben zajló káros oxidatív folyamatokat, védi a sejteket, elősegítheti azok megfelelő működését, illetve hozzájárulhat a keringési rendszer egészséges, normális működéséhez, és a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátottságához.

Napi ajánlott mennyiség: 1 kapszula

A Swanson Rhodiola Rosea hatóanyagai

Aranygyökér – 400mg

Adatok
ISBN
87614110042