Webshopunk sajnos véglegesen bezárt! :(
Megértésüket köszönjük!

Algák

A tengerek csodái: algák

 

Tudjuk, hogy elsősorban megelőzésre, prevencióra szolgál az alga, hiszen több mint 100 betegséget lehet vele megelőzni. De a már kialakult betegségek is gyönyörűen javulnak tőle, mert a fizikai szintű öngyógyító folyamatokat beindítja. Erős méregtelenítő, sejtvédő és lúgosító hatása van a benne lévő klorofill miatt. A sejtvédő, szabadgyök lekötő (antioxidáns) hatásának köszönhető az erőteljes daganatellenes hatása. Erősíti az immunrendszert, energetizál, regenerálja a sejteket emiatt fiatalít, az őssejtek akár 25%-át tudja aktiválni. Az algákról tudni kell, hogy „csak” a fizikai test szintjén tud hatni, a fizikai öngyógyító folyamatainkat indítja be, illetve állítja helyre. Egyetlen ellenjavallata van, – a szervtranszplantáció – mert ott fontos az immunrendszer gyengítése.

Az alga egy kb 3,5 milliárd éves teljes értékű ősi táplálék. Ott volt a törzsfejlődés elején, tehát minden élőlény algákon fejlődött ki. A tengerben élő állatok – kagylók, halak, bálnák, mind algákkal táplálkoznak.

Míg a legjobb táplálék-kiegészítőben maximum 300, (pl. a fokhagymában 150, az aloe verában 273), addig az algában kb. 4000 hatóanyag van. A WHO (Egészségügyi Világszervezet) az algát az ötödik legegészségesebb táplálékként tartja számon. 1 alga kapszula (1 gramm) bevétele olyan, mintha kb. 1 kg zöldséget ennénk meg.

Olyan egészséges táplálékról van szó, aminek rengeteg pozitív hatása van és nincs mellékhatása. Méregtelenítési tünetek a kezelés elején ritkán előfordulhatnak: hasmenés, bőrkiütés, bűzösebb vizelet és verejték. Ezért fokozatos bevezetést javaslok, napi 1 kapszulával indulva, és 2-3 naponta 1 kapszulával emelve. Nagyon fontos a megfelelő folyadékpótlás – 20 kg-onként kb. 0,7-1 liter folyadék bevitele szükséges naponta, ami a méreganyagok kiürítéséhez szükséges. Elégtelen folyadékbevitel következményeként jelentkezhet fejfájás, szájszárazság, szédülés.

Nézet:
Sorrend:
Fontos! – Felhívjuk figyelmét: “az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére”. A weboldalon található információk, cikkek, leírások nem helyettesítik szakember véleményét! Minden esetben forduljon szakorvoshoz, betegség esetén! Webáruházunk nem gyógyítással, hanem gyógyhatású élelmiszerek forgalmazásával foglalkozik, ezért amennyiben a táplálékkiegészítőket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy kérjük, hogy minden esetben kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze véleményét, valamint figyelmesen olvassa el a mellékelt tájékoztatót, és mindenkor tartsa be a tájékoztatóban, vagy a termék leírásban ajánlott napi adagolást. Kérjük azt is vegye figyelembe, hogy az étrend kiegészítő élelmiszerek nem helyettesítik a vegyes táplálkozást és az egészséges életmódot!