Gyerek vitaminok

Nézet:
Sorrend:

Immunerősítés gyerekeknek

Télen a megfázás és influenza szezon idején fokozottan ki vagyunk téve a különböző fertőzéseknek, megbetegedéseknek, még fontosabb a gyermekek tudatos táplálkozása és egészséges életmódja. 

Nem mindegy, hogy otthon az ablakból nézi végig a hóemberépítést és szánkózást vagy ő is részese lehet.

Kevesebb cukor

Ügyeljünk a cukorbevitelre! Ha minden étkezéséhez cukrot fogyaszt a gyermek, azzal a szervezete leterheltté válik, az energia az emésztésre koncentrálódik, így könnyebben kaphatja el a vírusos és bakteriális betegségeket.

D3-vitamin bevitel

Sokat hangsúlyozzák, de a D-vitamin bevitel továbbra is fontos, különösen a téli időszakban, amikor nem jutunk elég napfényhez.

Több testmozgás

A torna és sport nemcsak kalóriát éget, hanem erősíti a tüdőt, tisztítja a nyirokrendszert, amely egy fontos része az immunerősítésnek.

Korai lefekvés

A gyerekeknek minimum 8 óra alvásra van szüksége ahhoz, hogy ellenállóbb legyen a szervezetük és jól tudjanak teljesíteni az iskolában

Sok folyadék

Igyon sok vizet! A gyerekek érzékenyebbek a kölünböző adalékanyagokra, színezékekre, tartósítószerekre melyeket például a cukros, szénsavas üdítők tartalmaznak.

Probiotikumok

Fogyasszon sok tejterméket, melyek természetes lactobacillusokat tartalmaznak, antibiotikum-kúra esetén pedig pótoljuk étrend-kiegészítőkkel.

Egészséges étrend

A sok zöldség és gyümölcs fogyasztása gyermekkorban is fontos. Jó, ha hozzászoktatjuk  a tudatos táplálkozáshoz, mutassunk példát, étkezzünk mi is egészségesen.

Illóolajok használata

Használjunk mikrobális, vírus- és gombaölő illóolajokat párologtatásra, mellyel fertőtlenítjük a levegőt.


Fontos! – Felhívjuk figyelmét: “az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére”. A weboldalon található információk, cikkek, leírások nem helyettesítik szakember véleményét! Minden esetben forduljon szakorvoshoz, betegség esetén! Webáruházunk nem gyógyítással, hanem gyógyhatású élelmiszerek forgalmazásával foglalkozik, ezért amennyiben a táplálékkiegészítőket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy kérjük, hogy minden esetben kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze véleményét, valamint figyelmesen olvassa el a mellékelt tájékoztatót, és mindenkor tartsa be a tájékoztatóban, vagy a termék leírásban ajánlott napi adagolást. Kérjük azt is vegye figyelembe, hogy az étrend kiegészítő élelmiszerek nem helyettesítik a vegyes táplálkozást és az egészséges életmódot!